ВП-5з ПОЖТЕХНІКА ✔

Вуглекислотний вогнегасник ВВК-1,4 (ОУ-2)

ВП-5з

Порошковий вогнегасник ВП-5(з) (ОП-5(з)) призначений для гасіння твердих, рідких та газоподібних речовин (класу А, В, С). Рекомендуються для гасіння електроустановок з напругою до 1000В. Порошковими вогнегасниками рекомендується обладнати легкові та вантажні автомобілі, сільськогосподарську техніку, протипожежні щити на хімічних об'єктах, в гаражах, майстернях, офісах, готелях і квартирах. Обладає компактними розмірами і може бути зручно розміщений в будь-якому місці приміщення, також його можна прикріпити на стіну за допомогою додаткового кріплення, яке Ви можите додатково придбати в нашій компанії. Вимагає перезарядки з періодичністю не менше одного разу на два роки. Порошкові вогнегасники, які встановлені на дорожньо-транспортних засобах або які зазнали під час експлуатації дію несприятливих кліматичних і (або) механічних факторів, повинні перезаряжаться не менше одного разу на рік.

Порошкові вогнегасники заборонено встановлювати поблизу нагрівальних приладів і під впливом прямих сонячних променів. Вогнегасники, що не пройшли контрольного зважування або з вичерпаним терміном придатності необхідно перезарядити.

Вогнегасник ВП-5(з) (ОП-5(з)) не призначений для гасіння пожеж класу D (горіння металів), а також гасіння речовин, горіння яких може відбуватися без доступу повітря (бавовна, піроксилін, нітроклітковини і т. д.). Не слід використовувати порошкові вогнегасники для гасіння обладнання, яке може вийти з ладу при попаданні порошку (комп'ютери, електронне обладнання, електромашини колекторного типу і т.д.).

Порошковий вогнегасник ВП-5(з) (ОП-5(з)) українського виробництва, сертифікований, до кожного вогнегаснику додається паспорт-інструкція.

Технічні характеристики:
Маса вогнегасного порошку, кг - 5 ± 0,1
Маса вогнегасника повна, кг - 8,1
Вогнегасна здатність по гасінню модельного вогнища, клас пожежі - 3А/89В
Тривалість подачі вогнегасної речовини, с - 9
Габаритні розміри (висота / діаметр корпусу), мм - 480/160
Призначений термін служби, років - 10 років

В наявності на складі

При покупці від 10 одиниць - знижка 10%!